Schoonloërstraat 32
9444 TH Grolloo
Telefoon   06 5050 2132
E-mail info@wijnkoperijstreuer.nl

 

Onze wijnen

Hier vind je een groot deel van ons assortiment. Vanwege het lage volume van veel van de wijnen kan de beschikbaarheid wisselen en kunnen we niet alles op de site plaatsen. Graag ontvangen we je bij ons in ons sfeervolle proeflokaal, zodat we je kunnen helpen aan de juiste wijnen bij jouw smaak, stijl en gerechten.


U bevindt zich hier: Onze wijnen » Mosel

PaulinshofPaulinshof is een dependance van de kerk St. Paulin in Trier, waarover de eerste schriftelijke vermeldingen tot het jaar 936 teruggaan. In de tijd van de onteigening van kerkelijke goederen (1803) ging Paulinshof over in privébezit en is nu sinds 1967 eigendom van de familie Jüngling. In 20 jaar is het domein gegroeid van 2 tot 8 hectare.

Al rond de eeuwwisseling was de Kestener”Paulins-Hofberger”een bekende wijn in binnen- en buitenland. Daarvan getuigen talrijke publicaties in oude wijnboeken.

Het zware werk op de zeer steile leisteenbergen wordt beloond met de jaarlijkse bekroningen, die de kwaliteit van de Paulinshof-riesling weerspiegelen.

Dit is mede het gevolg van de doelstelling van de familie Jüngling om de eeuwenlange wijnbouwtraditie voort te zetten en met passie en inzet, hoogkwalitatieve wijnen uit klassieke wijnbouwgronden te produceren.

Weingut Paulinshof Pinot Blanc
Weingut Paulinshof Rotschiefer  
Weingut Paulinshof Rotschiefer  
Weingut Paulinshof Von der Ley  
Weingut Paulinshof Von der Ley  
Weingut Paulinshof Br Juffer kabinett trocken
Weingut Paulinshof Br Juffer kabinett trocken
Weingut Paulinshof Br Juffer Sonnenuhr spatlese trocken
Weingut Paulinshof Br Juffer Sonnenuhr spatlese trocken
Weingut Paulinshof Br. Juffer riesling Auslese Gold 0,375 L.