Schoonloërstraat 32
9444 TH Grolloo
Telefoon   06 5050 2132
E-mail info@wijnkoperijstreuer.nl

 

 

Wie zijn wij

 
 

De gezichten van Wijnkoperij Streuer zijn Harry en Kim Streuer. Een gepassioneerde wijnfanaat en zijn dochter. Harry is al meer dan 45 jaar actief in de wijnwereld en is sindsdien op zoek naar de mooiste wijnen van de meest authentieke boeren in Frankrijk. Kim is al vroeg met het virus aangestoken, en heeft zich nu, na op meerdere plekken ter wereld ervaring op te hebben gedaan, bij haar vader aangesloten om nog meer wijnliefhebbers kennis te kunnen laten maken met onze bijzondere wijnen.

 

Wijnkoperij Streuer staat garant voor bijzondere, karakteristieke en pure wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met als specialiteit de klassieke Franse regio’s Bourgogne, Rhône, Loire en de Moezelstreek in Duitsland. Wij bezoeken de wijnhuizen persoonlijk en kiezen de mooiste wijnen met zeer veel zorg uit. Met de meeste van onze leveranciers hebben we langdurige relaties, die nu van generatie op generatie gaan.

 

We hebben er plezier aan om onze wijnen aan te bieden in restaurants die met verfijnde cuisine de wijnen eer aan doen en andersom. Maar ook kan een liefhebber zelf bij ons terecht om van bijzondere wijnen te kunnen genieten.